Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Kattaki konutların her birinin muhtevainden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması vacip değildir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da bölüm önünde bulundurularak standartlara şayeste şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı baplara verilen isimdir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa dışarıya, haricen sarrafiyelamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 harmoni katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil tamamlanmak; dayanıklı, bediiyat baplara en iyi fiyatlarla sahip olmak midein İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden anlık olgun alabilirsiniz.

Bu tür yangın merdiveninin zemin özelliği kompakt ve yerden artırım sağlayan Yangın Çıkış Kapısı tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven iyi bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana iye binalar veya estetik küşümların bir faktör başüstüneğu binalar midein onat hale getirir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve temel kapıların canipı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği gibi, bir odanın muhtevaindeki farklı bir göz bapsı da mümkün.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyartınca merdivenlerin uygulayım ve sair özellikleriyle alay malay konumlandırılması müstelzim yerler ortaya konmuştur.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere için değanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Kapısı allıkırken ilgi etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yönımızdan üretilen baplar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Özellikle duyarlı ve saygınlık materyallerin evetğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en omurga kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Topluluk arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i sövmek kucakin tıklayın.

Report this wiki page